Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hello

Főoldal » Általános iskola » Matematika
411
2(2-3x) + 3(2-2x) = 6(2x-3) - 3(12x+3)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2(2-3x) + 3(2-2x) = 6(2x-3) - 3(12x+3)
4-6x + 5-6x = 12x-18 - 36x+3
9-12x = -24x-15
9 = 12x-15
24 = 12x
2=x

x=2
0