Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FONTOS Egy test mozgásegyenlete x=-350+15t alakú. Határozzátok meg a test sebességét! Szerkesszétek meg az összefüggés grafikonját , és határozzátok meg a test helyzetét a harmincadik másodpercben!

Főoldal » Középiskola » Fizika
478
Koszonom, SOS fontos
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Ha feltételezzük, hogy az x méterben van, a t pedig másodpercben, akkor v = 15 `m/s`

t = 30 s helyettesítéssel:

`x = -350+15*30` = 100 m

Ábra
1