Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy téglalap kerülete 30cm . az egyik oldala 7,5 cm hosszú , mekkora a téglalap másik oldala ?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
486
levezetéssel kérném
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
7,5+7,5=15 cm
30-15=15 cm
15/2=7,5 cm
Ez egy négyzet, minden oldala egyenlő.
0