Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
457
Mekkora a kör kerülete, ha a sugara...

a) 18 cm
b) 0,4 dm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T=r² x π

a)
T=18² x 3,14=1017,36 cm²

b)
T=0,4² x π= 0,5024 cm²

Remélem segítettem :)
0