Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlő együtthatók

Főoldal » Középiskola » Matematika
494
Sziasztok! Valaki segítene ?(levezetéssel) Előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
7x-3y=15
5x+6y=27

14x-6y=30
5x+6Y=27
19x=57
x=3
7x3-3y=15
y=2
0