Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűség

Főoldal » Középiskola » Matematika
559
egy osztályban 15 fiú és 10 lány tanul, mekkora esélyes lesz a kiválasztott felelő fiú?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
15 fiú+10 lány=25 gyerek

25 gyerek=100%

100:25= 4

4% az esélye, hogy egy ember lesz az.

4x15=60

60% az esélye.
0