Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Témazáró

Főoldal » Általános iskola » Kémia
974
Sziasztok!Nagyon sürgôs lenne.Ha valaki tud segíteni az kérlek írjon.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
1.
CaCl2 M=40+35,5*2=111 g/mol

2.
CaO M=40+16=56 g/mol

3.
1. jodidion I-
2 Alumíniumion Al3+
3 Káliumion K+
4 argon Ar
5 Kalciumion Ca2+
6 szulfidion S2-

4.
Magnézium, klaciumion

5.
Mivel ion... ezért ionkötés

6.
Igaz
hamis
Igaz
Hamis
Hamis
Igaz
Asszem Igaz (ebben nem vagyok most annyira biztos)
Hamis
Igaz

0