Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna nekem pár véleményt mondani erről?

295
Sziasztok!

Erről a videóról tudna légyszi nekem egy oldalas fogalmazást írni, vagy csak pár gondolatot,hogy miről tudnék írni? Nagyon fontos lenne.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Irodalom

Válaszok

2
0

Szia! Szerintem ezek a fontosabb részek. Ebből egy oldal nem lesz, inkább vázlatnak szánom, amit kifejtve könnyebb írni. Próbáld meg nem ezeket a mondatokat leírni, hanem több mondatban, szóban kifejtve. Utolsó bekezdésnek pedig írhatnál egy véleményt a videóról és/vagy a benne említettekről.

-A világ egyre jobban digitalizálódik, és ennek hatására egyre több inger ér minket a virtuális világon keresztül, ezzel szemben az oktatás nagy részét még ma is az évekkel ezelőtti/nagyszüleink idejében lévő módszerek teszik ki.
-Unalmasnak tartják az órákat, hiszen az okostelefonok miatt megszokták, hogy folyamatosan új dolgokat találhatnak.
-A régebbi diákok sokkal tovább tudtak koncentráltak maradni, mint a mai generáció, így nekik ez az oktatási rendszer/oktatási praktikák felépítése sokkal jobban megfelelt, mint a maiaknak.
-Ugyan azokat a több száz oldalas könyveket adják a fiataloknak, mint régen tették, pedig egy több részre szedett tananyag elsajátításával könnyebb dolguk lenne.
-A tantárgyak között is van különbség, például egy matematika órán többször megszólítják a diákot, több dolgot kell csinálnia mint egy irodalmon, ahol csak szárazan órákig mesélnek neki, ezzel a koncepciója, érdekeltsége is tovább fennmarad.
-Az óra rövidebb blokkokra szedése könnyítést jelent a diákok számára, mert ha elvesztik a fonalat akkor a következőben már be tudnak csatlakozni, és nem az egész órát átölelő anyagot nem fogják tudni, hanem csak egy kisebb részét.
Módosítva: 2 éve
0