Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
720
Legyen szives valaki ezeket megoldani Köszönom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
a,
(300/56)*100 = 535.71%-a az elektromos vezeték a csővezetéknek, tehát 435.71%-al több.
0

b,
1200m² üveget használtak fel, de 10%-al többet rendeltek, tehát 1200*1,1 = 1320 m²-rel számolunk.

2 méter széles, 4 méter hosszú, n darab:

1320 = 2 * 4 * n
n = 165 darabot rendeltek
0