Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekban segítsetek már LÉTSZÍVES S.O.S. mai határidős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
488
Hány deciliter fér a körhenger alakú bögrébe, ha a belső átmérője 9,0 cm, magassága 8,0 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
d=9 cm
M=8cm
r=4,5cm
V=r²·π·M=4,5²·π·8= .... cm³ ezt már ki tudod számolni Te is géppel.
Módosítva: 5 éve
0