Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekban segítsetek már LÉTSZÍVES S.O.S. mai határidős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
464
Egy körhenger alakú lábas belső átmérője 18,0 cm. Hány deciliter víz fér a lábasba.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
r=9 cm
m=8 cm
V=9²×3,14×8=2034,72 cm³=2034,72 ml=20,3472 dl víz fér
0