Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni 7-es fizika háziban

Főoldal » Általános iskola » Fizika
563
Képet, ha minden igaz csatoltam. Nagyon megköszönném ha segítenétek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
3.
Ehasznos=12,6kJ
Eösszes=24kJ
hatásfok=Ehasznos/Eösszes·100%=12,6/24·100%=52,5%
4.
Ehasznos=34300kJ
Eösszes=35000kJ
hatásfok=Ehasznos/Eösszes·100%=34300/35000·100%=98%
5.
Ehasznos=96000kJ
Eösszes=120000kJ
hatásfok=Ehasznos/Eösszes·100%=96000/120000·100%=80%
1