Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1173
egy 17 cm sugarú körbe 30 cm hosszú húrt rajzolunk? Milyen messze van a húr a kör középpontjától?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Pitagorasz-tétel.


x^2+15^2=17^2

x^2+225=289

x^2=64

x=8
0