Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

áramerősség

Főoldal » Középiskola » Fizika
480
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
P=U*I és R=U/I képleteket felhasználva:
P=R*I*I
Ahol R az ellenállás (75)
P pedig a teljesítmény (1200)
I= 1200/75 =4
és az eredményt Amperben kaptad meg
vagyis C
0