Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
549
Valaki gyorsan segítsen!!! Az útépítéshez zúzott bazaltkövet tárolnak az építkezés közelében, egyenletesen elterítve.A kő nyomása 21000 Pa, súlya 315000 N. Mekkora területen tárolják a bazaltkövet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
A = `F/p` = `315000/21000` = 15 `m^2`
1