Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika - Képességpróbák

Főoldal » Általános iskola » Matematika
412
Valaki a megoldás leírja nekem? Holnapig be kéne adnom de nem Értem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,b a képen, mind a kettőt a táblázatból kell kiolvasni, ugyan azzal a színnel van, hogy hol található.

C) átlagot kell számolni: össze kell adni a 4 számot, ami hétfőhöz meg van adva, majd elosztani 4-gyel.
Hétfő: 6,4+5,6+6,8+5,2/4=6,0 l

D) ki kell számolni a másik két napot is, és ahol alacsonyabbra jön ki, az:
Kedd: 6+6,2+6+6,4/4=6,15 l
Szerda: 6+5,6+5,8+5,7/4=5,775 l
Csak szerdán.

E) ki kell számolni a csütörtökit is:
Csütörtök: 6,4+5,6+6,8+6/4=6,2 l
Ez 0,2 l-rel több, mint a hétfői.
0,2 l-rel nőtt.
0