Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
477
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
Gondolom körről van szó:
K= 2r*π= 2*3,5*3,14=21,98 cm
T= r a másodikon*π=38,465 cm2
Sajnos nem tudom hogy kell hatványt írni, bocsi
remélem jó lesz
0