Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvények

Főoldal » Általános iskola » Matematika
405
Hogyan kell ezt megcsinálni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
függvény
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4,

a,

a(x) = -x

b(x) = 3x

c(x) = x

d(x) = `1/2`x

Mindegyik elsőfokú, egyenes arányosság, lineáris.

b,

a(x) = `-1/2`x+5

b(x) = x+5

c(x) = 2x+5

d(x) = 5

Mindegyik lineáris.

Nulladfokú, konstans: d(x).

Elsőfokú a(x), b(x), c(x).

Egyik sem egyenes arányosság.


3, b,

Egyenes arányosság: f

Mindegyik elsőfokú.

Növekvő: f, g, h

Csökkenő: i.

Ábra
0