Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Előre is köszönöm.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
421
Valaki tudna segíteni.
Számítsd ki a rombusz területét, ha az a 5,2cm, és a magasság 3,6cm
e 0,5cm, f 0,08m
e 4cm, f 6cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T = `a*m_a` = `5.2*3.6` = 18,72 `cm^2`

T = `(e*f)/2` = `(0.5*8)/2` = 2 `cm^2`

T = `(e*f)/2` = `(4*6)/2` = 12 `cm^2`
1