Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatoltam képet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
472
Témazáró dolgozat segítene nekem valaki légyszíves
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Csatoltam képet
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
1.
felszín 6*(15*15)= 1350 cm²
térfogat 15*15*15= 3375 cm³

2.
7*5*4= 140 dm³=140 liter
2*(4*5)+(7*5)+2*(7*4)=130 dm²
0

3.
V=r²π*m=9²π*28= 7125.132 cm³=7.125 dm³= 7.125 liter
0

4-5 feladatokban nem vagyok biztos, hülyeséget meg nem akarok mondani
0