Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sűrgős SOS matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
527
A 150 000 Ft-os bevétel 6%-t működési költségként levonták. Hány Ft-t kapunk kézhez?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Akkor a 94 %-a marad meg nekünk.
100%=150000
1%=150000/100
94%=(150000/100)*94=150000*(94/100)=150000*0,94=141000
Módosítva: 5 éve
0