Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
857
Számítsd ki a szabályos háromszög alapú egyenes hasáb felszínét, ha az alapéle 4 cm az ehhez tartozó magasság 3,6cm, a hasáb magassága 12cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a=4cm
ma=3.6cm
M=12cm

A=a·ma+M·3·a
A=4·3.6+12·3·4
A=158.4cm²
0