Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítesetek, hogyan kell kiszámolni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
563
Egy ház tetejére 15 m2 felületű napelemet szerelnek fel, amivel a teljes tető 20%-át fedték le. Mekkora a tető teljes felülete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
20% = 15
1%= 15/20
100%= (15/20)*100=15*(100/20) =75
0