Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek normálalak

Főoldal » Középiskola » Matematika
675
1,345*10³+2,455*10⁴-3,15*10²=
(1,2*10⁵)*(2,5*10⁵)*(4,5*10³)=
(7,2*10⁹):(3,6*10⁵)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 2,558 * 104
b) 1,35 * 1014
c) 2 * 104
0