Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 5.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
592
Mekkora a kocka egy lapjának a területe ha a kocka felszíne 48négyzet cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A kocka felszíne A = `6a^2` = 48 `cm^2`

A kocka egy lapjának területe `a^2` = `(6a^2)/6` = `48/6` = 8 `cm^2`
0