Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Közbezárt szög

Főoldal » Általános iskola » Matematika
404
Kaphatok segítséget?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`vec(a)` (1;3)

`tgalpha` = `3/1` = 3

`alpha` = 71,565°

`vec(b)` (2;-6)

`tgbeta` = `(-6)/2` = -3

`beta` = -71,565°

`alpha-beta` = 71,565-(-71,565) = 143,13°
0