Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elore is kosszonom a segitseget!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
564
Egyismeretlenes egyenlettel kell megoldani
1.Egy számbol rendre kivonjuk a 12,13 es 17 számokat.Ha a kapott különbségeket összeadjuk,éppen az eredeti számot kapjuk meg.Melyik ez a szám?
Ez az a feladat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(x-12)+(x-13)+(x-17) = x

3x-42 = x

x = 21
0