Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika kompetenciamérés - Valaki segítsen a megoldásában!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, sos, segítség, kompetencia
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
7490-7490x0.1=6741
6990-6990x0.1=6291
6741+6291=13032
0