Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

568. Matek

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
669
Segitsegg nen ertem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
A zárójel felbontás után, és az összevonás után kapjuk, hogy: Kikötések: x≠-4
x-4/x+4=0 /*x+4
x-4=0
x=4
Ellenőrzés után a megoldás helyesnek bizonyul.
0