Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek legyszí!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
426
Holnapra kellene!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A háromszög területe = oldal* hozzá tartozó magasság osztva kettővel
a) 67·38,2/2= üsd be a gépbe
b) kicseréled a számokat és ugyanúgy kiszámold
c) 0,74m=74 cm így a terület 84·74/2=üsd be a gépbe
d) 3,72m=37,2 dm az előző három példa segítségével kiszámold.
0