Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
709
A kifejezések átalakításával döntsük el, hogy melyik szám a nagyobb!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
 3 = 5²·3 = 75 
 2 = 6²·2 = 72  3 >6· 2 


 8 = 9²·8 = 7  8 =6· 2 


 70 /10= 70/100 = 0,7 
 6 /3= 6/9 = 0,6666 
0