Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatolom a képet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
478
Köszönöm előre aki segít.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szöveges
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
V = `((a+c)*m)/2*l` = `((1.6+0.8)*0.6)/2*850` = 612 `m^3`

612 `m^3` = 612 000 l = 6120 hl
0