Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatolom a képet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
504
3.feladat
Köszönöm előre annak aki segít.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szöveges
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A = `2T + K*m` = `2*30+22*24` = 60+528 = 588 `cm^2`

V = `T*m` = `30*24` = 720 `cm^3`
2