Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség

Főoldal » Középiskola » Matematika
450
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Amikor egy 18 m magas fa árnyéka 12 m hosszú, akkor

a 15 m magas fa árnyéka `15/18*12` = 10 m hosszú

a 12 m magas fa érnyéka `12/18*12` = 18 m hosszú

a 22 m magas fa árnyéka `22/18*12` = `14.dot(6)` m hosszú.
0

Tettem fel még 2 feladatot de nem értem, abba is tudna segíteni? Megköszönöm.
0