Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hello dolgozathoz kellene segitség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
372
A trapéz alapjai 9 cm és 11 cm, területe 150 cm2. Határozd meg a trapéz magasságát!
Köszönöm a válaszokat addig is.
:D

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T = `(a+c)*m/2`

m = `(2*T)/(a+c)` = `(2*150)/(9+11)` = `300/20` = 15 cm
0