Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szent Péter esernyője 5.fejezet

238
Sziasztok..A könyv olvasás nem az én pályám,gondoltam ezt a könyvet se olvasom el...Most segitséget szeretnék kérni tőletek.Képben csatolom a feladatomat...Holnap lesz a következő irodalom orám igy sietnem kell vele,előre is nagyon köszönöm aki segit.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
irodalom, Szent, peter, esernyője, 5, fejezet, hetedik, Szent Péter esernyője 5.fejezet, Szent Péter esernyője
0
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

1
Na szia, most az emlékezetemet fogom használni mert tavaly ezt mi már vettuk, idegem meg időm most nincs is elolvasni a teljes 5. fejezetet ^^

Szóval Már a 2. mondatban van ott egy hiba, hiszen Sztolarik hazajött egy gyűrűvel, szóval egyáltalán nincs arról szó hogy ő gyűrű nélkül ment vissza. A 3. mondatban az esernyő nyelét újították meg, ezért is lesz ideges mert abban volt az utalvány ami neki kellett persze. 4. mondatban Gyuri nem mondott le Veronkáról hisz őt teljes szívéből szerette (csak Veronka hiszi majd azt hogy az utalvány miatt akar összeházasodni vele), így egyáltalán nem mondd le a leányzóról.

Azt nem tudom hogy kell-e neked a többi feladat is ha igen akkor írd le ^^

(Ja és ajánlom figyelmedbe a filmet, mert abban tényleg minden benne van amit a könyvben leírnak, szóval ha nem is olvastad el a könyvet, akkor legalább a filmre szentelj egy kis időt videán meg is találod ^^)
Módosítva: 2 éve
1