Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
399
SOS Segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1,

A = `(6.2+4.1+3.8+7.1+8.2)*25` = 735 `cm^2`

2,

V = `l*(a+c)*m/2` = `850*(1.8+1.2)*0.6/2` = 765 `m^3`
0