Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget megköszönném!

Főoldal » Középiskola » Matematika
525
Kép lent
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szinusztétel:

`a/b` = `sinalpha/sinbeta`

b = `(a*sinbeta)/sinalpha` = `(4.8*sin56)/(sin41)` = 6,1 cm
0