Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűség számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
363
S.O.S. ma 4ig kéne beadnom, de nem értem valaki segítene??
Előre is köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!


3.

6-ot dobhatunk maximum egy dobókockával.

a, 2-nél nagyobb számok: 3, 4, 5, 6
Valószínűség: kedvező eset száma : összes eset száma= 4/6

b, prímszámok: 2, 3, 5
Valószínűség: 3/6= 50%

c, páratlan számok: 1, 3, 5
Valószínűség: 3/6= 50%
0