Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!!!!MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
420
Egy paralelogramma egyik oldala 5 cm, a hozzátartozó magasság 4 cm-es. Mekkora a másik oldala, ha ahhoz az oldalhoz tartozó magassága 2 cm-es?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T=a·ma=5·4=20 cm²=b·mb
20 cm²=b·2 amiből b=10 cm
0