Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!!!!MATEK

Főoldal » Általános iskola » Kémia
405
Ha egy kör sugara 5,5 cm. Hány cm a kör kerülete? (mértékegység nem kell)
Határidő 10 10
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Ez itt kémiás csoport inkább a matekos szekciót kéne zargatni ezzel ^^

r= 5,5cm K=2r* π= 5,5cm*2*π = 34,56cm
Módosítva: 5 éve
0