Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos!!!!!!!!!Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
419
Egy deltoid egyik átlója 3,5 cm, területe pedig 7 cm2. Mekkora a másik átlója?
Csak a mérőszámot írd le!
Határidő ma 10 10
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A deltoid területe így jön ki, hogy a két átlót össze kell szorozni és elosztani kettővel.
Tehát
e=3,5 cm, f=?, T=7
(3,5*f)/2=7 /*2
3,5f=14 /:3,5
f=4 cm
0