Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Egy komoly kérdés

39
mi a f@szért van ez az oldal hohyha egy rohadt kérdésemre senki se tud válaszolni. Jahh és bocs a trágár beszédért, de gondolkozzatok. szerencsétlenek várnak hogy segítsenek nekik és senki nem válaszol, na ez kibaszott idegesítő.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Fejtörő

Válaszok

2
Szia! Már bocsánat, de ahogy te nem tudod megoldani a feladatot (hiszen ezért teszed fel), így az itt lévő emberek sem tökéletesek mindenben, nekik/nekünk sem biztos hogy megy. Aki tud, az segít, de ha senki nem tudja, akkor kitől várod, hogy leírja?
Senkinek nem kötelessége, ha tudja sem leírni, választható dolog, ezért nem lehet senkit számonkérni. Szerintem örülni kéne, hogy nem mindent egyedül kell megcsinálnod, hanem van amiben tudnak segíteni mások, még ha nem is mindenben, amit NEKED adnak fel, és az oldal nélkül EGYEDÜL kéne megcsinálnod.

A legtöbb kérdésre szépen megírt, elmagyarázott válasz érkezik, ha ez alapján sem érthető, akkor kérdezni is lehet külön. Szerintem sok mindenkinek segít nap mint nap, de tény, hogy matek és hasonló területeken több válasz érkezik, mint például kötelező olvasmányokra.
És persze nap közben online órák alatt kevesebben vannak itt, mint délután. Ha neked ekkor kell gyorsan egy válasz, valószínűleg nem fogsz kapni (mindenki dolgozik, órán van), de később biztosan válaszolna valaki.

Tudom milyen, amikor nem tudom megoldani a feladatot, és tényleg stresszes, de ezért vagyok itt, hogy akinek tudok, segítsek minél több mindent hamar megcsinálni és elmagyarázni, hogy talán utána ők is segítsenek itt másoknak, olyan tantárgyakban, ami nekik megy. Így egyre több kategóriában lesznek majd válaszok.
Módosítva: 5 napja
3

Itt inkább csak segíteni lehet(sajnos), mert több a kérdező mint a válaszoló. Úgyhogy jogos a kérdés, de nem nagyon lehet vele mit csinálni.
Módosítva: 3 napja
0