Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
439
Sziasztok! Jó reggelt, valaki tudna segíteni ezekben mert nem értem!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
75:
N I I I N
76:
I I N N
77:
D
105:
10 és 11 óra között
106:
I H I H
107:
Nem éri meg, 70 percet várakozik, az 1 óra 10 perc, bejut 17:50-re, 2,5 órát szeretne maradni, az 20 óra 20 perckor járna le, de a múzeum 20:00-kor zár.
Vadaspark:
I H I I
95:
Fanni fizet többet, ő 9800+7500/2=13550 Ft-ot, Zsófi 4900+6400=11300 Ft-ot.
96:
D
100:
Bekerül, 11/15*100=73%
101:
D
102:
B
1