Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekl

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
367
matek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Számítsd ki a téglalap területét, ha oldalai a=146​ cm, b=2442​cm
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Számítsd ki a téglalap területét, ha oldalai a=146​ cm, b=2442​cm

T=a·b=146·2442= beütöd a számológépbe és annyi cm²
0