Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
481
Számítsd ki a paralelogramma területét, ha a=2,4 dm, m=8 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Számítsd ki a paralelogramma területét, ha a=2,4 dm, m=8 cm
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
T=a·m
a=2,4 dm= 24 cm és m=8 cm
T=24·8=192 cm²
0