Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a paralelogramma területét, ha a=2,4 dm, m=8 cm

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
432
Számítsd ki a paralelogramma területét, ha a=2,4 dm, m=8 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Számítsd ki a paralelogramma területét, ha a=2,4 dm, m=8 cm
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
a= 2,4 dm = 24 cm
m= 8 cm

T= a* m
T 24 * 8
T= 192 cm
0