Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
468
Légyszíves segítsétek megoldani Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Deltoidok: Ha az átlók egyenlők, akkor a területek is: T = `(e*f)/2` = `(8*6)/2` = 24 `egység^2`

Paralelogrammák: Az azonos alaphosszúságúaknak a területük egyenlő. `T_1` = `T_5` = `a_1*m` = `2*4` = 8 `egység^2`

`T_2=T_3=T_4` = `a_2*m` = `4*4` = 16 `egység^2`
0