Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
426
Légyszíves segítsétek megoldani Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Terület=(52+44)·15/2=720 m²
gyümi: 720·0,75=540 m²
veteményes: 720:5= 144 m²
virág= 720-540-144= beütöd a gépbe és kiszámolod.
0