Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hasonlóság

Főoldal » Középiskola » Matematika
416
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Az eredeti téglalap területe: T=a*b=25*10=250cm2
Az új téglalap területe: T=25x*10x=10cm2
250x2=10 /:250
x2=0,04 /√
x=0,2
Tehát az új téglalap oldalai: 25*0,2=5cm és 10*0,2=2cm
0